Le clic droit a été désactivé
logo

Levering

Onze dispatchingdienst, gevestigd in onze gebouwen in Brussel, zal uw bestelling zorgvuldig voorbereiden en zal deze aan onze partner BPost doorgeven.

Op dit moment ontvangt u een automatische e-mail met het trackingnummer van uw pakket, evenals een link waarmee u de status van uw levering op de BPost-website kan controleren.

Vanaf de levering van uw pakket aan BPost, zou u uw bestelling binnen 24 tot 48 uur moeten ontvangen.

BPost is de belangrijkste postdienst in België. Haar ervaring en haar infrastructuur garanderen een uitzonderlijke betrouwbaarheid bij de aflevering van uw pakket.

Voor meer informatie over BPost: www.bpost.be

Om uw pakket bij BPost te volgen: www.bpost.be/track

TNT Express is een dochteronderneming van Federal Express (Fedex), gevestigd in 61 landen en levert wereldwijd meer dan 1 miljoen leveringen.

TNT is gespecialiseerd in de levering van grote pakketten. We gebruiken deze drager voor uw zware en / of grote afdrukken.

Onze verzendservice, gevestigd in onze gebouwen in Brussel, zal uw bestelling zorgvuldig voorbereiden en zal deze aan onze partner TNT overdragen.

Op dat moment ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw pakket, evenals een link waarmee u de status van uw levering op de website van TNT kan controleren.

Vanaf de levering van uw pakket aan TNT, en afhankelijk van uw leveringsgebied, zou u uw bestelling binnen 1 tot 5 dagen moeten ontvangen.

Voor meer informatie over TNT: https://www.tnt.com/express/nl_be/site/home.html

Om uw pakket bij te houden dat met TNT is verzonden: https://www.tnt.com/express/en_be/site/outils-expedition/suivi.html

BPS Distri is een koeriersdienst gevestigd in Brussel.

Belgium Parcels Service (BPS) is al meer dan 25 jaar actief op de transportmarkt en heeft als hoofdactiviteit de distributie van pakketjes als 24-uurs koeriersdienst in België en Luxemburg (BPS Belux24) en in 24-48 uur op Nederland, Frankrijk en Duitsland (BPS Transborder).

Onze verzendafdeling, gevestigd in onze gebouwen in Brussel, zal uw bestelling zorgvuldig voorbereiden en zal deze aan onze partner BPS Distri geven.

Op dat moment ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw pakket, evenals een link waarmee u de status van uw levering op de BPS-website kunt controleren.

Voor meer informatie over BPS Distri: www.bpsdistri.be

Volg uw pakket met BPS Distri: www.distriship.be

L'Atelier Mikemuka sera fermé du 1er au 12 Avril 2024
This is default text for notification bar