Le clic droit a été désactivé
logo

Afwerkingen

Zwart-Wit Piezografie PRO Prints

Mikemuka maakt gebruik van de afwerkingsworkshop die JJ Micheli in 2009 in het leven heeft geroepen, waardoor kwaliteitscontrole over het hele proces mogelijk is, evenals een vermindering van de productietijd. Onze werkplaats is bekend voor de zorg die het aan de behandeling van uw afbeelding besteedt. Dit aan de best mogelijke prijs!

CollagesDe dibond bestaat uit 2 aluminium platen gescheiden door een neutrale polyethyleen kern die een betere weerstand biedt tegen temperatuurverschillen. De voor- en achterkant zijn in het wit. Sterk en stevig, het is een ideaal materiaal voor puike en professionele presentaties. Het is ook een van de meest gebruikte materialen voor kunstgalerieën en tentoonstellingen.

Het kan aan de muur worden gehangen door 4 aluminium versterkingen aan de achterkant toe te voegen, waardoor het van de muur kan "loskomen" en het 3D-uiterlijk van het product wordt benadrukt. Verkrijgbaar in diktes van 2 mm en 3 mm.


Bonding op 1 mm aluminium wordt aanbevolen voor kleine en middelgrote formaten (meestal tot 30x45). Het ziet er rauwer uit dan de dibond.

Het kan aan de muur worden gehangen met een zelfklevend systeem of met aluminium versterkingen aan de achterkant.

Wij geven de voorkeur aan de dibond, deze is lichter, en heeft een betere dikte.

Het kan aan de muur worden gehangen door 4 aluminium versterkingen aan de achterkant, waardoor het van de muur kan "loskomen" en het 3D-uiterlijk van het product wordt benadrukt. Verkrijgbaar in dikte 2 mm en 3 mm.


De Forex is een wit geëxpandeerd PVC-paneel en is verkrijgbaar in 3 mm, 5 mm en 10 mm dikte. Het is tegelijkertijd een licht en zeer stijf materiaal, vooral gebruikt voor de afbeeldingen op statieven en frames.

We raden u echter aan om de dibond voor grote formaten te kiezen, het materiaal heeft nogal de neiging om doorheen de tijd te buigen (vooral als er geen verstevigingen zijn).


Kadapack (foam board) is een lichtgewicht paneel sandwichstructuur in wit gecoat karton. Dit goedkoop medium is geschikt voor gebruik op korte termijn. De dichtheid van het polyurethaanschuim maakt het extreem licht, maar dat betekent dat het ook zeer kwetsbaarder is, vooral op de hoeken.

Het is verkrijgbaar in 5 en 10 mm en wordt voornamelijk gebruikt voor beurzen en beperkte tijd.

De collage op karton (2,5 mm) wordt gebruikt om de foto te verstevigen om deze in een kader te plaatsen.

FramesHet is geen toeval dat de "American Box" -frames regelmatig in kunstgalerijen worden gebruikt. Ze hebben de gave om voorwerpen te benadrukken op een sobere en zeer chique wijze.

MIKEMUKA is gespecialiseerd in de productie van "American Boxes". Uw foto's worden met de grootste zorg behandeld voor een uitzonderlijk lange levensduur, voordat ze worden gelamineerd en vervolgens met een lichte terugtrekking in een donker massief houten frame worden gestoken, wat meer dan voordelig is voor uw foto's.


Voor een hoogwaardige presentatie, met onzichtbare randen en wandafstanden van 25 mm, 50 mm of 80 mm en zijn verkrijgbaar van 30x30 cm tot 200x400 cm.

De profielen zijn verkrijgbaar in wit, zilver, antraciet en zwart poedercoated.

Wandmontage-accessoires zijn ook in de prijs inbegrepen.

 

Divers

Lamineerfilms zijn verkrijgbaar in satijn en glans. We gebruiken het beste van het PERMACOLOR-bereik om uw afbeeldingen te beschermen. Deze films zijn speciaal ontworpen voor de bescherming van kleine, middelgrote en grote digitale afdrukken en zijn bij uitstek geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Ze vertragen het vervagen van de kleuren veroorzaakt door blootstelling aan licht (UV), geven de afdrukken een satijnachtig of glanzend uiterlijk en bieden bescherming tegen mogelijke schade. PERMACOLOR-films veranderen de pH van de producten waarop ze worden aangebracht niet.Deze verstevigingen zijn aan de achterkant van de afbeelding gelijmd en rechtstreeks op de plaat van dibond of aluminium aangebracht. Het gevormde frame wordt met schroeven aan de vier hoeken bevestigd, waardoor het beeld in elke richting (in geval van een abstract onderwerp) kan worden opgehangen, dit zonder gevaar dat het op de grond zou kunnen vallen.

Het inkomende frame (pro-versterkingen) is aan de achterkant van het beeld gelijmd en maakt het eenvoudig om aan de muur te hangen.

L'Atelier Mikemuka sera fermé du 1er au 12 Avril 2024
This is default text for notification bar