Le clic droit a été désactivé
logo

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik files verzenden?

Gelieve te verwijzen naar onze Overdracht van File pagina voor de details.

Welke types van files kan ik verzenden?

We verzoeken u om de volgende formaten te verzenden:

  • JPG / JPEG / TIF / TIFF / PSD
  • 8 or 16 bits.

Wat is de doorlooptijd?

De gemiddelde duur is een week. Afhankelijk van de urgentie of het volume kan de precieze tijd van elke bestelling worden doorgegeven.

Wil je een test maken voor u gaat printen?

We verifiëren altijd uw bestanden voordat ze worden afgedrukt. Als we twijfels hebben over de juistheid van de afbeelding (contrast, dichtheid, enz.) of over de definitie van de afbeelding (is de resolutie voldoende vergeleken met het geordende formaat?) nemen we contact met u op vanuit ons kantoor!

Op verzoek kunnen we u een definitieve pre-printtest sturen voor de prijs van € 10, inclusief verzendkosten. De test wordt uitgevoerd op een A4, een volledige afbeelding of een deel van de afbeelding om de gevraagde indeling te vergroten.

Mijn afbeelding is een kleurenafbeelding, kan u deze afdrukken?

Ja, we zullen een correctie toepassen op uw kleurenafbeelding, zodat deze het zwart en wit het rijkst mogelijk presenteert in termen van grijswaarden en contrast.

Deze afbeelding wordt vervolgens voor goedkeuring per e-mail naar u gestuurd voordat het afgeprint wordt.

Wat is het maximale formaat dat u kan voorstellen?

Alle standaardmaten staan in onze prijslijst, maar we kunnen natuurlijk alle tussenformaten met een maximale afmeting van 110 x 250 cm afdrukken.

De prijs is dan op aanvraag of verwijst naar het dichtstbijzijnde standaardformaat. Een 75x110 wordt bijvoorbeeld geprijsd aan het standaard 80x120-formaat.

Wat zijn de verzendkosten?

Deze kosten variëren afhankelijk van het gewicht en formaat en van het verzendadres dat u hebt gekozen. De verzendkosten worden gecommuniceerd bij het afrekenen.

L'Atelier Mikemuka sera fermé du 1er au 12 Avril 2024
This is default text for notification bar