Le clic droit a été désactivé
logo

Werken te koop

Over de werken en de artiesten

Een zeer aanvaardbare prijs : toelichting

Een echte referentie in termen van kwaliteit met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van kunstdrukken en decoraties voor de meest veeleisende klanten (kunstenaars, galeries, instellingen, enz.) En ongeëvenaarde kennis van de markt van kunstfotografie en zijn acteurs, Jean-Jacques Micheli biedt via deze site een selectie van originele werken van fotografen 'coup de coeur' aan, van wie hij vaak het talent heeft ontdekt als partner voor de productie van hun tentoonstellingsafdrukken en die hij goed kent omdat hij ze heeft zien evolueren in hun artistieke benadering en bevestigt iedereen in zijn eigen stijl.

De bijzonderheden van de werken die op deze site worden voorgesteld, zijn tweeledig :

  • Deze werken zijn gemaakt door de kunstenaars buiten hun basisproces, waarbij ze afwijken of hun stijl of hun gebruikelijke onderwerpen verlaten. Wat vooral interessant is, is dat we het talent, het idee of de 'handtekening' van de kunstenaar gewoonlijk zullen vinden in een andere vorm dan die waaraan hij ons heeft gewend. Soms wordt de vrucht van een werk uit serie nooit ontmaskerd, soms wordt de foto "coup de coeur", soms wordt het een product van het toeval, deze beelden zijn altijd het resultaat van een echte "perceptie" van de kunstenaar die wist hoe een unieke een moment te vatten, een onderwerp, een licht, om een ​​echt kunstwerk te maken waar anderen net een foto zouden hebben gemaakt.
  • Vervolgens worden deze werken tegen een zeer betaalbare prijs voorgesteld, met dezelfde zorg, dezelfde kwaliteit en streng vervaardigd met dezelfde materialen die deze kunstenaars tijdens tentoonstellingssalons of via traditionele galerijen verkopen. De enige concessie, essentieel om deze democratisering mogelijk te maken, is dat de werken hier in open editie worden voorgesteld, dat wil zeggen onbeperkt, zonder te voldoen aan de drie criteria die een werk van fotografische kunst definiëren in de juridische betekenis: trekken door de kunstenaar of onder zijn controle, ondertekend en genummerd, in de limiet van 30 exemplaren, alle formaten gecombineerd.

De werken in deze sectie zijn beschikbaar in alle formaten en op alle media (papier - beeldende kunst - behang - ChromaLuxe - Diasec - Piezography - fabric - Aluminium - forex ....)

Een schatting zal worden opgesteld op basis van uw verzoek, deze omvat de productiekosten en de royalty's van de artiest.

L'Atelier Mikemuka sera fermé du 1er au 12 Avril 2024
This is default text for notification bar