Le clic droit a été désactivé
logo

Type Papier

Zwart-Wit Piezografie PRO Prints

Andere soorten papier zijn ook beschikbaar.

Deze kunnen weldra op onze pagina gevonden worden. Contacteer ons voor meer informatie.

PHOTOSATIN PREMIUM RC

270 gsm

Het visuele aspect van de Canson® Infinity PhotoSatin Premium RC doet denken aan de traditionele zilver-gebaseerde papieren zoals het bariet en geeft een verzachtend effect. Dit medium is de ideale keuze voor kleurenfoto's of foto’s met vele grijstinten.

BARYTA PRESTIGE

340 gsm

Canson® Infinity Baryta Prestige 340 g / m2 is samengesteld uit zuurvrij alfa-cellulose en een witte katoenen papieren basis met een echte bariumsulfaat film. Dit zachte en glanzende barietpapier roept het uiterlijk en het gevoel op van een traditionele op zilver gebaseerde papiersoorten. De kenmerken van dit papier zijn echt uniek, een uitmuntende levensduur, een opmerkelijke zwarte optische dichtheid (D-max) en een uitzonderlijke beeldfinesse.

PHOTOGRAPHIC RAG

310 gsm

De Canson® Infinity Rag Photographique is een 100% katoen en museum kwaliteitspapier voor digitale kunstuitgaven en fotografie. De uitzonderlijk witte tint wordt tijdens de productie verkregen door natuurlijke mineralen toe te voegen. Dit papier is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de markt in termen van weerstand tegen veroudering en duurzaamheid van de prints.

ENHANCED MAT

190 gsm

Dit Epson Premium Matte Paper is iets warmer en meer soepel. Het heeft een uitstekende definitie van schaduwen en lichttinten en ziet eruit als fine art papier, maar minder fragiel.
Op prijsniveau wordt het beschouwd als fotopapier en vormt het daarom een aantrekkelijke oplossing voor een kleiner budget.

BAMBOO PAPER

Awagami

Het Awagami BAMBOO-papier is vervaardigd van zeer flexibele bamboevezels die zijdeachtig aanvoelen en niet gevoelig zijn voor aanrakingen. De afdrukweergave wordt gekenmerkt door een zachte uitstraling.
Het Awagami’s BAMBOO-papier is ontworpen met een zeer lange houdbaarheid. Dit papier wordt gekenmerkt door een goede prijs mede dankzij het gebruik van hernieuwbare materialen.

NATURAL MEDIUM BIZAN

Awagami

BIZAN-papier is volledig handgemaakt volgens een traditioneel proces. Dit luxe papier heeft een royale dikte en de vier randen zijn versierd. Dankzij de stijfheid kunnen afbeeldingen die op dit papier zijn afgedrukt zonder frames worden weergegeven. Dit soort papier is bestemd voor kunstenaars (en bedacht voor hen) dat onvergelijkbare afbeeldingen mogelijk maakt.

De beschikbare formaten zijn: A4-A3-A2-A1

CANSON® INFINITY

Aquarelle Rag

Het authentieke 100% -katoenen aquarelpapier heeft de unieke structuur, textuur en warme toon die men van traditioneel fine art papier kan verwachten. Dit papier voldoet uiteraard aan de hoogste eisen op het gebied van weerstand tegen veroudering en voldoet aan de strengste beschermingsnormen.

Canson® Infinity Watercolor Rag geeft een uniek en ongeëvenaard karakter aan kunst reproducties en foto’s.

L'Atelier Mikemuka sera fermé du 1er au 12 Avril 2024
This is default text for notification bar